понедельник, 27 января 2014 г.

Обговорюємо національну кухню

12 січня 2014 р. в інформаційно-ресурсному центрі "Вікно в Америку" Миколаївської ОУНБ ім. О. Гмирьова відбулося засідання розмовного клубу "Діалог". Вела засідання магістрант факультету іноземної філології Миколаївського університету ім. В. Сухомлинського, учасниця програми Work and Travel USA та волонтер центру Марина Лєсіна. Темою для дискусії та обговорення була обрана "Національна кухня". Учасники обговорили особливості американської, української, російської, італійської та французької кухні, проблеми вживання здорової та шкідливої їжі та переглянули відеролики "AMERICAN FOOD Review!" та "Fault Lines : Fast food, Fat profits: Obesity in America". Було цікаво та корисно!










Обговорюємо винаходи сучасного світу

    
19 січня 2014 р. в інформаційно-ресурсному центрі "Вікно в Америку" відбулося засідання розмовного клубу "Діалог", що його провела магістрант факультету іноземної філології Миколаївського університету ім. В. Сухомлинського, учасниця програми FLEX та волонтер Центру Ольга Челенгірова.
Для дискусії була обрана тема "Винаходи сучасного світу". Учасники заходу обговорили відкриття відомих винахідників Т. А. Едісона, Леонардо Да Вінчі та ін., особливості використання мобільних телефонів, всесвітньої мережі Інтернет та соціальних мереж у житті сучасної людини.




воскресенье, 19 января 2014 г.

Університет третього віку

16 січня 2014 р. в інформаційно-ресурсному центрі "Вікно в Америку" відбулася зустріч зі слухачами Университету Третього віку, який працює при бібліотеці. Під час заходу було презентовано ресурси Центру, можливості програмного забезпечення для вивчення англыйськоъ мови Rozetta Stone та онлайн курсу "English 123". Також було узгоджено графік проведення занять з вивчення англійської мови для початківців, які стартують 22 січня 2013 р.








Кіноклуб

16 січня 2014 р. у Центрі "Вікно в Америку" відбулося засідання кіноклубу. Учасники переглянули та обговорили історичну драму про боротьбу США за незалежність "Патріот" (2000 р.) з Мелом Гібсоном в головній ролі.