четверг, 13 марта 2014 г.

"Чого хочуть жінки?"

9 березня 2014 р. в інформаційно-ресурсному центрі "Вікно в Америку" відбулося чергове засідання англійського розмовного клубу "Діалог". Захід несподівано склалася з двох частин.
Перша - це спілкування з носієм англійської мови, туристом та байкером з США Дональдом Леху, який проїздом до Одеси, відвідав Миколаїв та нашу бібліотеку. Дональд поділився своїми враженнями від подорожей країнами світу - США, Німеччиною, Швейцарією, Італією, а також містами України - Ялтою, Дніпропетровськом, Києвом, Одесою, Запоріжжям тощо.

Потім його естафету підхопив волонтер Центру Олександр Кандаков. За його допомогою учасники намагалися знайти відповідь на запитання "Чого хоче жінка?". Зокрема, присутні з`ясовували чого жінки чекають від чоловіків, які риси цінують в чоловіках найбільше, вплив жіночої емансіпації, а також переглянули та обговорили відомі епізоди та фрази з американських фільиів "Чого хочуть жінки", "Красотка", "Диявол носить Прадо", а також російських: "Службовий роман", "Москва сльозам не вірить". Учасники засідання дійшли думки, що перш за все жінки хочуть бути коханими і щасливими.



Комментариев нет:

Отправить комментарий