воскресенье, 11 декабря 2016 г.

English Speaking Club

Права людини»

Права людини є складним, багатовимірним явищем. У різні епохи проблема прав людини незмінно залишається актуальною для обговорення. Тому у рамках Тижня права правам людини було присвячене засідання англійського розмовного клубу «Діалог», що відбулося 11 грудня у бібліотечному ресурсному центрі «Вікно в Америку».
Волонтер Центру, учасниця програми для майбутніх лідерів FLEX Едуарда Федюкова разом з присутніми обговорювали генезис прав і свобод людини в Україні та в США, Німеччині, Бангладеші, традиції декларування та захисту прав і свобод людини в різних країнах, політико-правові та релігійно-етичні аспекти процедури.  Під час гри один з учасників клубу зазначив : «Ми всі народжуємося з правами людини. Вони належать людям уже тому, що вони люди».
Також під час засідання присутні переглянули та обговорили ряд коротких відеороликів: «What is a human right?» «Everybody - we are all born free», «The Universal Declaration of Human Rights». Головний меседж відеороликів у тому, що права людини належать кожному незалежно від раси, сексуальної орієнтації, громадянства, статі, національності, фізичних можливостей.
У ході обговорення учасники зустрічі дійшли висновку, що права людини невід’ємні не можуть бути відібраними — і крапка. Жодна людина, корпорація, організація або навіть уряд не може позбавити особу її прав. Але хоча вони є невід’ємними, вони не є невразливими.











Комментариев нет:

Отправить комментарий