понедельник, 3 апреля 2017 г.

English Speaking Club

2 квітня у бібліотечному ресурсному центрі «Вікно в Америку» відбулося засідання розмовного клубу «Діалог» за темою «Зoвнішність як спосіб самовираження».
Викладач Миколаївської загальноосвітньої школи №1 ім. О. Ольжича, волонтер Центру Марина Лесіна разом з відвідувачами обговорили  сприйняття зовнішності  людини оточуючими. Зустріч розпочалася з цікавої групової гри, у якій всі учасники отримали короткі характеристики людей, які відштовхувалися переважно від їх роду діяльності. Наприклад, "модель +". Завданням було розширити цей опис, вдаючись у деталі зовнішності людини, щоб учасники інших груп змогли здогадатися, про людину якого роду занять йдеться. Це була гра, у якій всі керувалися переважно своїм стереотипними уявленнями щодо тієї чи іншої професії.
Учасники засідання також висловили свої думки щодо використання уніформи у різних професіях та зазначили, що вона дає змогу виділитися та показати свій вищий соціальний статус і не здатна насправді об'єднати тих, хто не хоче об'єднуватися.
Також присутні обговорили вибір одягу для вдалого проходження співбесіди, у результаті якого учасники дійшли згоди, що це відіграє важливу роль при прийомі на роботу.
У кінці зустрічі всі учасники дійшли висновку, що сліпе наслідування моди і сучасних трендів великою кількістю людей виглядає не досить гарно і не дозволяє справжній особистості кожного проявитися.
Наприкінці зустріч співробітники та відвідувачі центру подякували Марині за трирічну підтримку та допомогу. Сподіваємось, що наша співпраця буде продовжуватись у режимі он-лайн.















Комментариев нет:

Отправить комментарий