воскресенье, 9 апреля 2017 г.

English Speaking Club

 «Досвід»

9 квітня у бібліотечному ресурсному центрі «Вікно в Америку» відбулося засідання розмовного клубу «Діалог» за темою «Досвід».
Викладач Миколаївської спеціалізованої І-ІІІ ступенів школи № 22 з поглибленим вивченням англійської мови , учасниця програми для майбутніх лідерів FLEX та волонтер Центру Ольга Челенгірова разом з відвідувачами обговорили  поняття та різноманітні види досвіду, різницю між знаннями та досвідом.
Учасники заходу розповіли про свій позитивний та негативний досвід та яку роль він відіграв у їхньому житті. Також присутні поділилися своїми думками, який з двох видів досвіду був найбільш корисним для їхнього саморозвитку та які шляхи  отримання нового досвіду вони використовували. Бажаючі розповіли про досвід початку реалізації певних справ, з якими труднощами вони стикнулися і як це було винагороджено. Присутні також розповіли про найскладніші ситуації в їхньому житті, які вони подолали самотужки, а також подискутували чи потрібно просити родичів, знайомих та друзів про допомогу та слідувати їхнім.
У кінці зустрічі всі учасники дійшли висновку, що будь-який життєвий досвід  є корисним для кожної людини, його потрібно аналізувати та робити висновки.








Комментариев нет:

Отправить комментарий