воскресенье, 25 июня 2017 г.

Англійський розмовний клуб!

Ваші плани на літо

25 червня у бібліотечному ресурсному центрі «Вікно в Америку» відбулося засідання розмовного клубу «Діалог» за темою «Ваші плани на літо».
 На початку зустрічі учасники пограли в командах у гру "Опиши предмет", під час якої учасники описували та вгадували декілька різноманітних предметів на екрані і та команда, яка зробила це найшвидше, виграла приз від лідера засідання Дірка Вагнера. Потім учасники мали скласти коротку зв'язну розповідь, використавши відповідні слова або вирази на екрані.
Далі учасники поговорили про подорожі Європою без віз,  визначні місця Німеччини, оскільки наш лідер провів більшість свого часу, проживши у цій країні. Не обійшли учасники своєю увагою і такі країни як Італія, Польща, Чехія, Турція, Індія, обговоривши звичаї та традиції цих країн, можливості для туристів тощо. Було дуже приємним, що багато з учасників збираються провести літо, подорожуючи Україною.
Висновком обговорення стало те, що літо це чудова пора для подорожей, отримання нових вражень та знайомств з новими цікавими людьми і його потрібно провести цікаво та змістовно.















Комментариев нет:

Отправить комментарий