воскресенье, 9 декабря 2018 г.

«Волонтери мають талант»



9 грудня у бібліотечному ресурсному центр «Вікно в Америку» відбулося талант-шоу «Волонтери мають талант», що був приурочений до Міжнародного дня волонтера. На свято завітали __ волонтерів Центру, серед яких випускники програм для майбутніх лідерів FLEX, студенти миколаївських вищих навчальних закладів. За плідну працю та активну підтримку діяльності Центру три нових волонтери отримали Сертифікати Подяки від Посольства США в Україні. Інші учасники отримали невеличкі подарунки на пам'ять.
Під час заходу учасники переглянули та обговорили короткі відеоролики англійською мовою «Переваги волонтерства» та «Чому волонтерство є важливим?», переглянули відеопривітання від волонтерів Яни Алімової та Олега Попова, які зараз перебувають за волонтерськими програмами у Литві та Польщі.
Оскільки наші волонтери є дуже творчими людьми та є представниками України, США, Мексики, Таджикистану, то ми почули від них власне написані вірщі та  вірші різних поетів про волонтерство, кохання, життя російською, англійською та таджицькою мовами, пісні англійською та іспанською мовами.
Наприкінці присутні обговорили результати волонтерської діяльності та плани на майбутнє. Сподіваємося, що плідна співпраця Центру і волонтерів буде тривати і надалі, а коло волонтерів розширюватиметься.









Комментариев нет:

Отправить комментарий