вторник, 12 сентября 2017 г.

Основи академічної доброчесності та боротьби з плагіатом Тренінг


12 вересня у рамках Дня обласної бібліотеки координатор центру «Вікно в Америку» провела тренінг «Основи академічної доброчесності та боротьби з плагіатом»
Захід відбувся у рамках проекту «Культура академічної доброчесності: роль бібліотек», що реалізується в Україні з 2016 р. за підтримки Посольства США в Україні та Української бібліотечної асоціації. Учасниками тренінгу були викладачі та студенти факультету менеджменту і бізнесу ВП «Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв», факультету бібліотечних дисциплін та діловодства Миколаївського коледжу культури і мистецтв. 
Під час тренінгу учасники дізналися про поняття та правові засади академічної доброчесності та плагіату, безкоштовне та комерційне програмне забезпечення для перевірки текстів на плагіат, міжнародні стилі посилання та цитування у наукових роботах, тощо. Також вони обговорили можливі шляхи боротьби з плагіатом та основні положення «Кодексу честі» американських та українських університетів.







Комментариев нет:

Отправить комментарий